Keittiövuoro



Kanaa ja pekonia
Tänään nukutti vähän paremmin kuin edellisinä aamuina. Tietenkin, koska olimme lupautuneet hotellin keittiöön aamuvuoroon. Työlistalla oli lihatuotteiden paistamista ja kuivaamista. Onneksemme saimme mahdollisuuden suorittaa tämän toimenpiteen kunnollisessa suurtalouskeittiössä. Viimeksihän sama homma hoidettiin argentiinalaisen hotellin katolla retkikeittimellä. Kehitys kehittyy ja kun tehdään, niin tehdään isosti!

Jauhelihat kuivaksi
Ammattilaisten ottein paistelimme pekonit, kanat ja naudan jauhelihat kypsiksi. Tällä hetkellä ne ovat suurtalouskeittiön lämpöuunissa kuivumassa. Alunperin niitä oli kahdeksan kiloa, mutta tällä hetkellä toivottavasti jo huomattavasti vähemmän. Kossu on paistellut elämänsä aikana monet lihat ja läskit monenlaisissa erilaisissa ympäristöissä. Otteissa oli kokemuksen tuomaa varmuutta.

Mestari itse

Mutta saapuuko Kossun kadonnut laukku? Pysykää kuulolla, myöhemmin lisää ruokasuunnitelman toimeenpanosta ja kadonneiden tavaroiden kohtalosta. (Tämä on niin sanottu kielekeroikkuja, jonka tarkoituksena on saada lukija palaamaan.)

Retkikunnalla tavarat hukassa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähtötunnelmissa

Suomessa